Viaggio in Islanda

Ma 2018. november 16., péntek, Ödön napja van. Holnap Hortenzia és Gergő napja lesz.
 Intézményvezetői álláspályázat szülői véleményezése

Az iskola szülői munkaközössége Csapó Tamás úr intézményvezetői pályázatát megismerte, és mint egyetlen benyújtott vezetői programot támogatja.

Martonvásár, 2018. április18.

A diákönkormányzat nyilatkozata

A gyermekek életkori sajátosságai miatt, az általános iskola diákönkormányzata nem kívánja véleményezni az igazgatói pályázatot.

Martonvásár, 2018. április 25.A véleményező nevelőtestületi értekezlet eredménye

 

A Martonvásári Beethoven Általános Iskola  véleményező nevelőtestülete  a  Csapó Tamás által benyújtott intézményvezetői pályázatot: vezetői programját, fejlesztési elképzeléseit szakmai szempontok alapján véleményezte.

Összességében egy jóindulatú, érdekes elképzelésekkel rendelkező, de alapvetően nem a helyi viszonyokra támaszkodó, nem kellően megalapozott és nem a mi iskolánk korosztályaira vonatkozó tervezet került elénk. Véleményünk szerint a pályázó nem ismeri az alapfokú iskolai oktatás jellemzőit, a nevelési-oktatási célok megvalósításának módszertanát, a tantárgyi rendszer sajátosságait. Nincs tapasztalata sem az általános iskolai pedagógiai munkában, sem a vezetői munkában.

Vezetési programjában több helyen megsértette az etikus idézés szabályait, nem különült el az idézett szövegrész a pályázó saját gondolataitól, nem használt idézőjelet a szövegben, és az idézések forrásait sem jelölte meg minden esetben.

A véleményező nevelőtestületi értekezleten - titkos szavazással - Csapó Tamás vezetői programját 5 szavazó támogatta,  37 szavazó elutasította.

A tantestület véleménye teljes terjedelemben itt olvasható, melyet 48-an aláírtak.


Martonvásár, 2018.április 26.

Választási bizottság

 

2018-2019 tanév

van még a téli szünetig!
 
  

Időjárás